Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - VERHUUR

  BEMIDDELING BIJ HUUR EN VERHUURTol Makelaardij is de huur en verhuur makelaar van Amsterdam. Al jaren bemiddelt Tol Makelaardij bij de huur en verhuur van particuliere woonhuizen en appartementen. Met een uitgebreide portefeuille van woningzoekers naar een huurwoning hebben wij snel een passende huurder voor uw woning gevonden.

Voor eigenaren / verhuurders:

In de huidige markt vernemen wij van steeds meer woningeigenaren dat zij eventueel bereid zijn hun te koop staande woning voor een korte of langere periode te willen verhuren.

Huur en verhuur. Verhuurders vinden huurders via Tol Makelaardij
Wilt u ook uw woning tijdelijk verhuren? U beperkt aanzienlijk de kosten m.b.t. de verkoop van uw woning. Daarnaast zal de verkoop van uw woning beter verlopen. Waarom?

+ Een bewoonde woning ligt altijd beter in de verkoop dan een onbewoonde woning.
+ Uw woning is beter beveiligd.
+ U heeft een extra opbrengst en realiseert hierdoor een betere transactie bij de verkoop van de woning.
+ Bezichtigingen kunnen gewoon door blijven gaan.

De kans is aanwezig dat wij de woningzoeker al in ons dossier hebben. Neem telefonisch contact op op nummer 020-7165709. U kunt uw woning gemeubileerd verhuren, gestoffeerd verhuren en ongestoffeerd en ongemeubileerd verhuren. Heeft u specifieke wensen betreffende de verhuur van uw woning? Vraag onze makelaars naar de mogelijkheden.

Gezien de huidige markt en de lang te koop staande koopwoning hebben ook diverse banken aangegeven de verhuur van woningen waar een hypotheek op is gevestigd oogluikend toe te staan. Uw aanmelding is overigens gratis en zonder verdere verplichtingen. Wij nemen contact met u op om uw woning te bespreken.

Voor woningzoekenden / huurders:

Bent u op zoek naar een huurwoning in Nieuw Vennep, de Haarlemmermeer in het geheel of in een andere regio van Nederland? Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u snel helpen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een oriŽnterend gesprek en wenseninventarisatie. Neem hiervoor telefonisch contact op via telefoonnummer 020-7165709.Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar
Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009