Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

  BEMIDDELING BIJ AANKOOP

Wat is aankoopbegeleiding?

Vandaag de dag biedt het internet bijzonder goede mogelijkheden voor particulieren om een nieuwe woning te vinden. U vindt landelijk woningaanbod op www.funda.nl, www.vbo.nl, www.JAAP.nl.

Op dit moment is het helaas voor particulieren nog niet mogelijk om op een internetsite alle in Nederland te koop staande woningen te vinden. Daarnaast dient u zich af te vragen welke zekerheden u heeft bij het zelfstandig zoeken naar een woning.

Ook als een woning wordt verkocht via een makelaarskantoor, dan treedt dit kantoor op, in opdracht van de verkoper. U heeft dus maar een zeer beperkte zekerheid dat de woning goed geprijsd staat en of u alle details van de woning voldoende worden verteld om een goede beslissing te kunnen nemen.

Hiervoor biedt Tol Makelaardij dé oplossing.

Tol makelaardij vind voor u de passende woning, zonder dat u zich avond aan avond door al het woningaanbod worstelt. U krijgt van ons de écht interessante woningen te zien zodat u rustig en goed een beslissing kunt nemen welke woningen u wilt bezichtigen.

Zodra u aangeeft dat u een interessante woning heeft gevonden wordt er samen met u een afspraak ingepland om de woning te bezichtigen. Na de bezichtiging krijgt u van ons onder andere antwoord op de volgende vragen

Hoe is de bouwkundige staat van de woning?
De vraagprijs is "X", maar wat is die woning nu feitelijk waard?
Wanneer zit ik definitief aan de koop vast?
Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?
Wat is de verkoper allemaal verplicht om te vertellen, maar belangrijker.... (wat is hij niet verplicht om te vertellen)?

Tol Makelaardij inschakelen bij het kopen van een woning levert u de volgende voordelen op.

  1. U krijgt zekerheid over de bouwkundige staat en ligging van de woning.
    U wordt vergezeld van uw eigen persoonlijke, gecertificeerde makelaar. Samen bekijkt en beoordeelt u de woning, de straat, de wijk. U krijgt advies over eventuele verbouwingen van de woningen. Welke zijn makkelijk mogelijk, maar welke eventueel moeilijk?

  2. U krijgt advies over de werkelijke waarde van de woning. Uw makelaar treedt namens u op bij de onderhandelingen. Wij zijn jaarlijks betrokken bij meer dan 500 onroerend goed transacties en zullen bijna altijd een betere transactie voor u verzorgen, dan wanneer u zelf de onderhandelingen doet.

  3. Uw makelaar verzorgt volledig de administratieve afwikkeling, beoordeelt de koopovereenkomst, en staat u bij bij het ondertekenen van deze. Daarnaast heeft u volledige begeleiding tot en met de overdracht van de woning bij de notaris.

  4. Bij Tol Makelaardij houdt het eenvoudig weg niet op na de levering van de woning. Ook na de overdracht kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw woning of situatie. Over het algemeen is uw woning na enkele jaren in waarde gestegen, wat voor u een schat aan mogelijkheden brengt. Ook dan zijn wij u weer met hetzelfde enthousiasme van dienst.

Als extra voordeel heeft u, indien u uw woning heeft gekocht via Tol Makelaardij recht op een gratis officieel TAXATIERAPPORT, benodigd om uw hypotheek af te sluiten.

Dit betreft een officieel uitgebreid taxatierapport, conform de eisen van een hypotheekbank. Dit rapport ontvangt u, onafhankelijk of u via ons kantoor uw hypotheek afsluit. Een bijkomend voordeel van enkele honderden euro's.

Tol Makelaardij werkt vanuit meerdere plaatsen. Zodoende kunnen wij u begeleiden bij de koop van uw woning in de volgende regio's. U wordt door een makelaar begeleid, welke bekend is met de regio van de aan te kopen woning.

West Friesland, Alkmaar en omgeving, Purmerend en omgeving, Amsterdam en omgeving, Amstelveen en omgeving, Haarlem en omgeving, Haarlemmermeer en omgeving, Bollenstreek en omgeving, Leiden en omgeving.

Wilt u meer informatie over deze aankoopbegeleiding? Neem contact op via telefoonnummer 023-711 43 42.

Woning aankoop begeleiding

 

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken
Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl